Faciliteiten

Het huis werd jaren uitgebaat als restaurant en werd uiteindelijk verkocht door de Stad Ieper. Wij hebben er een hedendaagse, moderne vakantiewoning van gemaakt die volledig beantwoordt aan de nieuwe ecologische voorschriften, verwarming met warmtepompen, ventilatiesysteem ”D” met warmterecuperatie, energie uit fotovoltaïsche cellen en thermische zonnepanelen.

De grote leefruimte met 28 zitplaatsen en open keuken met toog, biedt prachtig zicht op de vijver en is uitgerust met verschuifbare tafels. Het salon met chesterfieldzetels is trendy en comfortabel.  Alle comfort in de keuken zoals 2 vaatwassers, 2 frigo’s met diepvriesvak, dubbele inductie, heteluchtoven, microgolf en dubbele koffiezetapparaten zijn voorzien.

Hobbykoks kunnen werken in een open sfeer met zicht op de vijver en hun groep.  Een extra groot tv-scherm met digibox en muziek installatie zorgen voor de nodige sfeer.  Een partijtje biljart is eveneens mogelijk (tegen betaling). Ook een beamer kan gemonteerd worden op het voorziene plafondsysteem, handig voor teambuilding of voorstellingen van gelijk welke aard.  Aansluiting van 3x400V + N is voorzien.

Het terras met jacuzzi, trampoline, tafeltennis, zandbak en klimtuig met glijbaan is uitgerust met ligzetels en buitenmeubilair; dus voor elk wat wils.  Ook go-karts en een mini-go-kart kunnen vrij gebruikt worden.  Er zijn 2 BBQ’s aanwezig.  Alle terrassen zijn volgens de normen afgeschermd met balustraden. Ook de overloop van het oude naar het nieuwe gebouw en de terrassen aan de kamers zijn afgeschermd.  Met pictogrammen kunt u gemakkelijk de weg vinden naar de gemeenschappelijke ruimte en de kamers. 

Alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet.   2 ervan zijn volledig volgens de normen voor mindervaliden ingericht.  Het gebouw is ook zeer toegankelijk door de brede deuren en doorlopende gietvloer. Op de benedenverdieping  is een speelruimte ingericht voor de kids.

De sauna met relaxruimte bevindt zich op de tweede verdieping met douche en toilet.

Het is ten strengste verboden in de vijver te zwemmen, wij dragen daarvoor geen verantwoordelijkheid. We hebben een hengelvergunning, dus liefhebbers kunnen er hun hartje ophalen. Indien u met de go-karts op het fietspad rijdt is dat op eigen verantwoordelijkheid.

35505 - Faciliteiten - Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgie 35506 - Faciliteiten - Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgie 35507 - Faciliteiten - Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgie 35508 - Faciliteiten - Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgie 35509 - Faciliteiten - Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgie 35510 - Faciliteiten - Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgie 35511 - Faciliteiten - Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgie 35514 - Faciliteiten - Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgie 35538 - Faciliteiten - Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgie

Onze gegevens

BE79 109-6516939-33
BKCPBEBB
Vijverhuis
D&C bvba
Zillebekevijverdreef 2
8902 Zillebeke