De fietsrouteplanner van Westtoer werkt snel en gemakkelijk.

Ons Vijverhuis is de ideale uitvalsbasis voor fietsliefhebbers. We liggen tussen knooppunt 38 en 40 van het knooppuntennetwerk.

Ben je een ervaren klimmer, een kilometervreter of fiets je het liefst op kuiertempo met je haren in de wind, de zon op je wangen tot je een volgende pauze kan nemen? Je vindt zeker en vast een route die bij jou past of je stelt er gewoon zelf eentje samen.

Ook via de link van West-Vlinderen en fietsroute.org zijn er mooie routes te vinden.

Je kan het Ieperleekanaal (begint bij Oostkaai in Ieper) volgen tot in Diksmuide. Geniet je volop? Dan kan je via de Oude spoorwegbedding nog even verder tot aan zee (Nieuwpoort).

De echte kittebitters onder jullie kunnen richting Heuvelland vertrekken om te toeren op en rond de Kemmelberg, de Rodeberg, de Zwarteberg, de Monteberg, de Scherpenberg en de Katsberg. Je vindt er ook vele gezellige plekjes om iets te eten of te drinken.
De Gent-Wevelgem in Flanders Fields fietsroute van 128km passeert ook langs enkele van deze flanken.

Wil je fietsen met je kinderen, dan kan je misschien één van de acht routes van Westhoek KD volgen. ‘Jaek en Nink’ wijzen op kindermaat de weg. Uiteraard zijn er af en toe plekjes voorzien om even te stoppen, te spelen of de dorst te lessen.