Living

De grote leefruimte met voldoende zitplaatsen biedt een prachtig zicht op de vijver.  Het salon is trendy en comfortabel.  Een extra groot tv scherm met Digibox, DVD speler en muziekinstallatie zorgen voor de nodige sfeer.  De aansluiting voor een beamer is voorzien.  Beamer en scherm dient u zelf mee te nemen.

Net naast de living is er een apart mannen- en vrouwentoilet met wastafel.

Deze ruimte kan afzonderlijk gehuurd worden voor vergaderingen, voorstellingen of workshops.  Feestjes zijn niet toegelaten. 
Mail ons voor prijzen en beschikbaarheid.

Keuken

De open keuken met aperitief toog is voorzien van alle comfort;  2 vaatwastoestellen, dubbele inductiekookplaat, 2 koelkasten met diepvriesvak, heteluchtoven, microgolfoven, dubbele koffiezetapparaten (normale filters), voldoende potten, pannen, borden, bestek en glazen.

Terras

Het terras is volledig volgens de veiligheidsnormen afgeschermd.  Uiteraard dient u kinderen altijd in het oog te houden. 
Er staat een trampoline met veiligheidsnetten, tafeltennis, badminton net, speeltoren met glijbaan, zandbak en speeltjes voor de kleinsten, go-carts, voldoende ligzetels, parasols, tafels en stoelen.

BBQ’s staan klaar, kolen dient u zelf te voorzien.

Jacuzzi

Geniet van het panoramisch zicht op de vijver vanuit de jacuzzi voor 6 personen op het buitenterras.  Ideaal om tot rust te komen in Iepers mooiste natuurgebied.

Sauna

U vindt de sauna voor 6 personen met extra douche en handdoeken op de tweede verdieping.

Speelkelder

Bij minder weer kunnen de kleinsten spelen in de kinderspeelkelder met krijtbord en bouwblokken.